Wellness Cloud.

 Prestaties van Fitnesstraining voortaan ook te volgen vanuit de cloud


 

Baanbrekende integratie tussen Technogym apparatuur en 

 

Polar – Fitt Bitt – Garmin -  Mapmy fitness -  Myfitnesspall -  Runkeeper – Strava – Swimtag -  Whithing producten

 

 

Technogym, toonaangevend producent van fitness apparatuur en wellness concepten, en gelinkte accounts hebben hun samenwerking flink uitgebreid. De technologie van Technogym is nu geïntegreerd in de producten. Het digitaal vastleggen en opvolgen van de trainingsprestaties en voeding wordt nu sterk vereenvoudigd door de integratie van de Technogym apparatuur en de technologie van de gelinkte accounts en is over de hele wereld beschikbaar. Gebruikers hebben online toegang tot gedetailleerde trainingsanalyses en kunnen hun oefeningen opnieuw beleven, andere gebruikers volgen, hun lange termijn progressie zien en hun trainingsdagboek gebruiken.


Dankzij het digitale ecosysteem en de nieuwe mywelness cloud omgeving van Technogym kunnen gebruikers van de mywellness® app nu op de apparaten van Technogym verbinding maken met alle producten van de gelinkte accounts. 

Vanaf nu zijn de gegevens van de training in het sport-centre Squash Fitness Arnhem die zijn opgeslagen en de de gelinkte accounts producten tijdens binnen- of buitentrainingen, zoals hartslag, GPS kaart, trainingsintensiteit etc., toegankelijk via zowel de mywellness cloud als via de gelinkte accounts eigen data platformen. Een gebruiker van bijvoorbeeld Technogym MyRunning Logbook, een van de UNITY™ apps, waarbij men een eerder voltooide outdoor training vergelijkt met een hardlooptraining op een loopband, kan nu in een keer al zijn trainingsdata inzien, waar deze voorheen enkel via een Polar product beschikbaar was.

Ook kunnen de trainers van Squash Fitness Arnhem individuele resultaten van hun klanten monitoren in de professionele PRESCRIBE app.

Het digitale ecosysteem van Technogym biedt gebruikers altijd en overal toegang tot hun persoonlijke wellness omgeving via smartphone, tablet en desktop. Thuis, onderweg en in de gym. Het online platform biedt Squash fitness Arnhem de mogelijkheden om voortdurend in contact te staan met hun leden en hen blijvend te motiveren. Technogym Ecosystem en Unity Android console zijn allebei 'open API based', wat betekent dat app-ontwikkelaars hun eigen apps kunnen ontwikkelen en deze met Technogym faciliteiten en het Technogym platform kunnen verbinden.