Podotherapie

Wat doet een sportpodotherapeut? In tegenstelling tot wat veel mensen denken, doet de sportpodotherapeut veel meer dan het maken van inlegzolen op maat. Zijn focus is het ondersteunen van de sporter bij zijn totale functioneren. Ketendenken is hierbij een essentieel begrip. De sportpodotherapeut kan bepaalde beperkingen signaleren, die anders onopgemerkt blijven of verkeerd worden behandeld. De sportpodotherapeut weet dat de oorzaak van klachten aan enkels, knieën, heupen en onderrug vaak bij de voeten ligt. Dat niet alleen, hij kent ook de dynamica en biomechanica van de sporter in zijn specifi eke sport, met zijn specifi ek schoeisel. Zo zien we bij ons in de praktijk veel voetballers, hockeyers, squashers, tennissers, hardlopers, dansers maar ook skiërs.
Sportpodotherapie Bottendaal Arnhem- Sporten houdt je fit, lenig en sterk. Sporten is gezond, maar vraagt veel van je lichaam. Door verschillende oorzaken kunnen er blessures ontstaan. Of je nou een topsporter, een subtopper of een recreatieve sporter bent; Michiel van den Broek, onze sportpodotherapeut zal alles doen om u aan het sporten te houden en pijnvrij te krijgen.
Graag zien we u op het spreekuur in Fitness Centre Arnhem. Bel voor meer informatie of voor het maken van een afspraak naar het afspraakbureau 024-