Succesverhalen

Gastenboek

John Nek
21-04-15 20:58:52
1. Wat vind je prettig aan sporten bij Squash Fitness Arnhem?

De gemoedelijke sfeer, contact met de trainers, mooie accommodatie, verzorgde kleedruimte en douchegelegenheid. En het is maar 600 meter van mijn huis wat uiteraard ook wel prettig is.

2. Wat levert sporten je op bij Squash Fitness Arnhem? (wat al bereikt/doelstelling?)

Ik heb in het verleden altijd veel gesport, o.a. wielrennen en hardlopen. Door toenemende lichamelijke klachten tijdens en na het sporten ben ik er mee gestopt. Volgens mijn specialist zijn mijn rug en nekwervels deels versleten en hij schreef mij pijnstillers voor. Gezien mijn leeftijd moest ik voortaan maar wat rustiger aan doen. Mijn racefiets heb ik toen verkocht en ik ging alleen nog maar af en toe wandelen. Na een paar jaar had ik totaal geen conditie meer, ik kon nog geen 500 meter hardlopen.

Omdat de klachten alleen maar erger werden heb ik eind 2012 een afspraak gemaakt met fysiotherapeute Marloes van Lierop bij Squash Fitness Arnhem. Marloes heeft voor mij een programma gemaakt om mijn spieren weer sterker te maken. Na een paar keer samen met Marloes getraind te hebben besloot ik om er mee door te gaan. Langzaam, met soms een terugval, verbeterde mijn conditie en werd ook de pijn in mijn rug minder. Ik ben weer gaan hardlopen op de band wat in het begin tegenviel. Door de krachttraining ging het lopen een stuk beter. Inmiddels zijn we 2 jaar verder en train ik 3x in de week. Soms heb ik nog last van mijn nek waarvoor ik dan een pijnstiller neem, rugpijn heb ik haast niet meer.
Ik wil op 13 september de Bridge to Bridge loop meelopen. Twee maanden geleden ben ik daarom weer buiten gaan hardlopen wat nu weer redelijk goed gaat.

3. Wat voor een voordelen geven het trainen met ons wellness systeem jou?(Cloud)

Ik ben bewust met mijn conditie bezig en door het wellness systeem zijn mijn vorderingen goed bij te houden. Ook kan ik vanachter mijn pc thuis mijn trainingsprogramma aanpassen/verhogen. Soms wat te enthousiast maar daar kom ik dan vanzelf achter. Het gee
Anna Zitter
21-04-15 20:46:29
Ik vind het prettig om bij Squash Fitness Centrum Arnhem te sporten omdat er goede begeleiding is en geen hoge drempel. Er wordt gesport door jong en oud, dun en dik. Je voelt je op je gemak en welkom.
Het sporten en de voedingtips van Geraldine (Fitness instructeur) hebben ervoor gezorgd dat ik binnen 5 maanden 10 kilo kwijt ben zonder honger te hebben. Het is allemaal prima vol te houden en een lekker gebakje of patatje kan ook gewoon.
De welnesskey is ontzettend makkelijk, je hele programma en instellingen van de apparaten staan er op. Hoef je tenminste niet te onthouden! Tevens worden al je "moves” bijgehouden.
Mijn beroep is zorgcoördinator bij de thuiszorg. Een zittende baan dus het sporten ernaast is heerlijk.

Groetjes Anna